Napolin presidentti naulaa Gonzalo Higuainin: ”Valehtelija tai loistava näyttelijä”

© Kuva: Getty Images
Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Sanasota Napolin presidentin Aurelio De Laurentiisin ja Gonzalo Higuainin välillä jatkuu. Nyt painavan sana-arkkunsa avaa De Laurentiis.

Napolista Juventukseen lähtenyt Higuain kertoi viime viikolla, ettei sietänyt De Laurentiista lähellään hetkeäkään. Nyt herra presidentti on päättänyt vastata argentiinalaishyökkääjälle.

– Mietin pitkään ja hartaasti, ansaitsevatko nuo kommentit edes mitään vastausta. Kaikki tietävät kuitenkin totuuden. Päätin kuitenkin vastata, ettei asia jäisi unholaan, De Laurentiis kertoo FourFourTwon mukaan.

Tässä De Laurentiisin vastine kokonaisuudessaan:

1) Jos herra Gonzalo Gerardo Higuain ei kestänyt läsnäoloani, minulta kesti monta vuotta huomata asia. Paitsi jos hän on valehtelija ja loistava näyttelijä. Jälkimmäisen raakkaan itse pois, koska tiedän jotakin näyttelijöistä.

2) Vietimme pitkiä aikoja yhdessä, ihan viime aikoinakin. Esimerkiksi koko vuorokauden Roomassa kurinpitolautakunnan kokouksessa, kun yritimme saada hänen pelikieltoaan lyhennettyä taistellaksemme Scudettosta. Voin vakuuttaa, että tuona päivänä Gonzalo oli hyvin tyyni, eikä hänellä ollut minkäänlaisia hankaluuksia toimia kanssaan. Sen voi todistaa monikin tuolloin paikalla ollut.

3) Miksi ihmeessä hänen agenttinsa ei osoittanut kertaakaan minkäänlaista kärsimättömyyttä, kun tapasimme ja keskustelimme hänen jatkosopimuksestaan? Jos he inhosivat minua, niin miten he jaksoivat istua kanssani tuntikausia puhumassa rahasta, valtavasta määrästä rahaa?

4) Eikö hänen agenttinsa ole häpeissään siitä, että sanoi, ettei joukkue, joka auttoi pelaajaa tekemään 38 maalia ole riittävän voitontahtoinen ja valmis taistelemaan? Eikö häntä hävetä, kun hän sanoi Gonzalon joukkuetovereiden olevan pelkkää roskaa? Ja samaan aikaan Napoli oli joukkue, joka loi eniten maalipaikkoja koko liigassa, mikä mahdollisti hyökkääjän tehdä niin paljon maaleja.

5) Jos syyttää minua siitä, että hän siirtyi muualle, se on suurta kunnioituksen puutetta kaikkia fanejamme ja koko seuraa kohtaan. Jos Higuain olisi lukenut Napolin historiaa, hän tietäisi, että tämä kaupunki oli ainoa, joka pystyi karkottamaan natsit jo ennen amerikkalaisten saapumista. Kun he tulivat, oli kaupunki jo vapautettu. Näitä ihmisiä voi yrittää pettää, jos on häpeämätön, mutta heidän ylpeyttään ei voi kukaan riistää.

(Lähde: FourFourTwo)

Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!