© Kuva: Getty Images

Takavuosien supertähti tylyttää: ”Gonzalo Higuain on lihavampi kuin minä!”

Gonzalo Higuainia on aiemminkin urallaan arvosteltu pienoisen ylipainon vuoksi, mutta nyt tilanne taitaa kesäloman jälkeen olla pahempi kuin koskaan ennen.

Näin voi päätellä ainakin Kroatian entisen maajoukkuetähden Robert Prosineckin kommenteista, kun tämä näki Higuainin palaavan lomiltaan Juventukseen, joka maksoi miehestä Napolille 90 miljoonaa euroa. Prosinecki oli tyrmistynyt.

– Olin täysin shokissa, kun näin Higuainin. Hän on lihavampi kuin minä! 47-vuotias Procinecki sanoi kroatialaiselle Jutarnji Listille.

– Juventus maksoi hänestä 90 miljoonaa ja kaveri tulee uuteen seuraansa tuollaisena porsaana. Voin vain kuvitella, kuinka shokissa valmentaja Massimiliano Allegri on ollut nähtyään hänet, Azerbaidzhania viimeksi valmentanut Prosinecki siunailee.