© Kuva: Juha Tamminen

Teemu Pukki sai seuraa – toinen suomalaisnimi sarjansa maalipörssin kärkeen!

Suomalaishyökkääjät eivät aina ole dominoineet ulkomailla maalipörssien kärkipaikoilla. Nyt on kuitenkin toinen ääni kellossa.

Teemu Pukki johtaa Tanskan liigan maalipörssiä kuudella osumallaan. Pukki on ollut hurjassa lennossa edellisissä otteluissa. Suomalaishyökkääjä on tehnyt edellisissä kolmessa ottelussa peräti kahdeksan maalia, joista kolme tuli Eurooppa-liigan karsintaottelussa.

Eilen sarjansa maalipörssin kärkeen nousi jälleen uusi suomalaisnimi, kun Sakari Tukiainen iski kaksi maalia FC Floralle Viron Meistriliigassa. Tukiainen nousi maalipörssin kärkeen 13 osumallaan, jotka ovat syntyneet 16 ottelussa.

Tukiainen on iskenyt viimeiseen viiteen otteluun peräti seitsemän osumaa.

Tukiainen nousi Suomessa otsikoihin vuonna 2014, kun hän iski Suomen Kakkosessa peräti 40 maalia 22 ottelussa. Sen jälkeen ura on vienyt Viron pääsarjaan, jossa on syntynyt 23 osumaa vajaan kahden kauden aikana.

FC Flora on Meistriliigassa kolmantena kuusi pistettä sarjaa johtavaa FC Infonetiä perässä.