© Kuva: Getty Images

Chelseassa täysi kaaos: Pelaajat eivät usko Conteen, eikä Conte pelaajiin!

Chelseassa on meneillään laajamittainen kaaos uuden managerin Antonio Conten alaisuudessa. Conte on Metron mukaan valmis pudottamaan kaksi puolustuksen vakiopelaajaa ulos kokoonpanosta Arsenalille kärsityn murheellisen 0-3-tappion jälkeen.

Gary Cahill ja Branislav Ivanovic eivät todellakaan vakuuttaneet, vaan olivat jatkuvissa vaikeuksissa joukkueen alakerrassa. Metron mukaan Conte suunnittelee hyllyttävänsä juuri heidät.

Chelsean alakerta meni täysin sekaisin, kun 35-vuotias joukkueen kapteeni ja seuraikoni John Terry loukkaantui ja kallis kesähankinta David Luiz otti hänen paikkansa – Luiz ei kuitenkaan ole ensimmäisenä Conten lankutettavien pelaajien listalla, vaikka hänkin on saanut niskaansa valtavan arvosteluryöpyn.

Conte yritti hankkia kesän aikana puolustukseensa niin Juventuksen Leonardo Bonuccin kuin Napolin Kalidou Koulibalyn, mutta epäonnistui molemmissa. Nyt hän miettii jo siirtojaan tammikuun siirtoikkunassa.

Sportsmailin mukaan Branislav Ivanovic jopa kertoi Arsenal-ottelun jälkeen, että pelaajat eivät uskoneet Conten ottelusuunnitelmaan.

Loukkaantuneena ollut Kurt Zouma on palaamassa pelikuntoon ja saanee ainakin näytön paikan seuraavina viikkoina. Hänen ja John Terryn uskotaan palaavan kentille ensi viikolla.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!