© Kuva: Getty Images

Emmanuel Adebayor hämmensi sopimusneuvottelussa – viskiä ja tupakkaa

Viime kaudella Crystal Palacessa Valioliigaa pelannut Emmanuel Adebayor, 32, syytti ranskalaisjoukkue Lyonia epäammattimaisesta toiminnasta, kun hän kävi neuvotteluja siirtymisestä seuraan. Lyonin päävalmentaja Bruno Genesio kertoi nyt oman kantansa, miten neuvottelut menivät.

Adebayor ihmetteli Lyonin ammattitaidottomuutta tavasta, miten seura veti sopimustarjouksen pois. Lisäksi neuvotteluissa oli kyselty kummallisia kysymyksiä togolaisen mukaan.

Genesion mukaan togolaishyökkääjälle olisi ollut tilaa joukkueessa, mutta nimenomaan Adebayorin epäammattaimaisuus oli syynä neuvottelujen kariutumiselle.

– Joukkueessa oli Manulle tilaa, joten tapasin hänet kahvilla Lyonissa. Yllätyksekseni kuitenkin hän pyysi heti saapuessaan viskiä kahviinsa. Hänellä oli myös tupakka roikkumassa suupielessään, Genesio kertoi The Sun-lehdelle.

– Haastattelu alkoi siis huonosti. Olin valmis kuuntelemaan häntä. Olihan hän pelannut Arsenalissa, Manchester Cityssä ja Real Madridissa. Mutta kaikki sen jälkeen tapahtunut vain vahvisti ensivaikutelmaani siitä, ettei joukkueellamme ollutkaan hänelle käyttöä, Lyon-valmentaja jatkoi.

Adebayor on tällä hetkellä ilman seuraa.

Lähde: valioliiga.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!