Englannin Hall of Fame -pelaajan ura oli loppua tylysti huumausaineisiin: ”Se olisi ollut siinä”

© Kuva: Getty Images

Arsenalissa ja Crystal Palacessa Valioliigaa pelannut Ian Wright kertoi The Sun -lehteen kirjoitetussa kolumnissaan siitä, kuinka lähellä hänen uransa loppuminen oli.

Wright kertoi, että hän oli käyttänyt kannabista 17-vuotiaasta asti, kunnes hän oli lähellä joutua doping-testaukseen.

”Löimme WBA:n 4-1 sinä lauantaina. Koko joukkue tuli pukuhuoneeseen yhä innoissaan, ja sitten testaajat tulivat. Se oli ensimmäinen kerta, kun olin koskaan nähnyt heidät, ja paniikki valtasi minut sisältä. Olin polttanut kannabista alle 24 tuntia aiemmin, ja jos testitulos olisi positiivinen, se olisi ollut siinä”, Wright kirjoitti.

Englannin Hall of Fame -kunniagalleriaan vuonna 2005 valittu Wright ei ymmärtänyt silloin edes tekevänsä mitään väärin. Wrightia ei kuitenkaan koskaan kysytty testeihin, ja miehen ura pelastui.

”Olin polttanut ruohoa noin 17-vuotiaasta lähtien. Minulle ei edes valjennut, että toimin väärin. Se, mikä minua eniten löi ällikällä oli se, kuinka monta ihmistä olisi ollut pettynyt minuun. Siitä päivästä lähtien en ole koskaan polttanut marihuanasavuketta.”

Wright voitti urallaan Arsenalissa kerran Valioliiga-mestaruuden ja kahdesti FA Cupin. Crystal Palacessa hänet valittiin joukkueen parhaaksi pelaajaksi kaudella 1988-89.

Lähde: The Sun


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.