Hollannin maajoukkuetähti valmis palaamaan Valioliigaan

© Kuva:
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Entinen Manchester Unitedin ja Arsenalin tähtihyökkääjä Robin van Persie haluaa Daily Starin mukaan palata Valioliigaan.

Hän putosi Unitedin nokkimisjärjestyksessä alemmas Louis van Gaalin aikakaudella ja siirtyi Fenerbacheen. Viime kaudella hän iski seuralleen 22 maalia 48 ottelussa.

– Olemme muuttaneet viime vuosien aikana usein jalkapallon perässä ja minulle se kyllä sopii. Vuosien varrella olen huomannut, ettei omaa uraa voi ennalta suunnitella. Se on otettava, mitä eteen tulee. Eteesi tulee monenlaisia polkuja, halusit sitten niitä tai et, van Persie sanoo Feyenoord TV:lle.

– Juuri sillä tavalla olen lähestynyt oma urakehitystäni viime vuosina. Olen avoin kaikelle. Olen ollut nyt poissa Hollannista 13 vuotta ja se sopii minulle. Olinpa sitten Englannissa, Turkissa tai missä tahansa.

– Mukana ovat koko ajan myös lapseni. He ovat jopa enemmän englantilaisia kuin hollantilaisia, koska ovat kasvaneet Englannissa. Tulee varmasti aika, jolloin on kuunneltava myös heidän mielipiteitään siitä, missä jatkossa asumme ja elämme, van Persie sanoo.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS