Englanti otti uuden päävalmentajansa Sam Allardycen alaisuudessa voiton MM-karsinta-avauksessaan Slovakian vieraana. Helpolla voitto ei tullut, sillä Adam Lallana päästi englantilaiset pahasta vasta lisäajan viidennellä minuutilla.

Englanti pääsi pelaamaan vielä 57. minuutin jälkeen yhden miehen ylivoimalla, kun Martin Skrtel sai toisen varoituksen ja joutui jättämään pelin kesken.

Brittimedia Sky Sports arvioi Englannin ensiesiintymisen Allardycen kanssa. Englannin otteista löytyi yhä kuusi ongelmaa.

Puolustuksena voi silti sanoa, että Englanti vei ottelua tilastojen valossa selvästi. Englanti hallitsi palloa 62-prosenttisesti, voitti maalintekoyritykset 19-0 ja laukaukset kohti maalia 5-0.

Katso galleriastamme Englannin ongelmat pelaamisessa painamalla kuvan oikealla olevasta nuolesta seuraavaan kuvaan.