© Kuva: Getty Images

Maajoukkuesankari kriittisenä: ”Mitä ihmettä David Moyes höpisee?”

Entinen Arsenalin ja Englannin maajoukkueen maalitykki Ian Wright on ottanut kriittisen kannan Sunderlandin managerin David Moyesin puheisiin.

Sunderlandilla on kuudesta pelistä vain yksi piste ja se on sarjan viimeisenä. Wright ei voi käsittää, miksi Moyes on niin negatiivinen. Entinen ManU-manageri myönsi jo heti tultuaan seuraan, että he ovat todennäköisesti putoamistaistelussa tällä kaudella.

– Miten hänellä voi olla tuollainen negatiivinen tappiomieliala? Hän ei ole esiintynyt mediassa kertaakaan positiivisena. Ei hän ole tullut ulos ja sanonut ”Tiedän, että alku on ollut painajainen, mutta teemme paljon töitä ja selviämme tästä. Meillä on hyvä maalintekijä, luotetaan häneen”, Wright ihmettelee BBC:n podcastissa.

Maalintekijällä hän tarkoittanee kuudessa pelissä neljästi osunutta Jermain Defoeta, jonka maaleilla Sunderland näytti jo menevän voittoon viikonloppuna kotonaan Crystal Palacea vastaan. Kahden maalin johto suli kuitenkin puolessa tunnissa tappioksi ja kirsikkana kakkuun Christian Benteke iski vieraiden voittomaalin 94. minuutilla.

– Moyes puhuu koko ajan siitä, kuinka he tulevat olemaan putoamistaistelussa. Mitä ihmettä hän oikein höpisee? Miksi kukaan manageri sanoo tuollaista?

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!