Mestarien liiga käyntiin – mennäänkö taas jättiläisten ehdoilla?

© Kuva: Getty Images

Suuret ovat suuria, kuuluu yleinen hokema jalkapallon Mestarien liigan ympärillä. Näin on myös kerrointen valossa – esimerkiksi vedonlyöntiyhtiö Betsson listaa koko liigan suurimmiksi voittajasuosikeiksi Barcelonan, Bayern Münchenin, Real Madridin ja Juventuksen.

Englannin Valioliigasta yhtiö laskee todennäköisimmäksi mestariksi vahvan derbyvoiton lauantaina ottaneen Manchester Cityn.

– Tällä vuosituhannella ainoa “pienempi” mestariseura on ollut Portugalin Porto. Muutoin isokorvaista kannua ovat päässeet nostelemaan Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Chelsea, Inter, AC Milan, Man United ja Liverpool, listaa Betssonin i-Gaming asiantuntija Juha Kvist tiedotteessa.

1990-luvun yllättäjä oli Ajax, joka juhli Jari Litmasen johdolla 1995. Ajax on jälleen mukana – kaikista suurimmalla mestaruuskertoimella 1000.

– Pienemmille seuroilla pelkästään lohkovaiheeseen pääsy on valtava rahallinen voitto, ja pistebonusten vuoksi jokainen tasapelikin on niille hyvin arvokas. Siksi yllätyksiä tullaan taatusti taas näkemään etenkin yksittäisissä alkulohkopeleissä, Kvist linjaa.

Huippujalkapallonautintoa on Mestarien liigassa edessä tiistai-illasta alkaen. Sekä tiistaina että keskiviikkona ohjelmassa on täydet kahdeksan ottelua.

Suomalaispelaajia Mestarien liigassa on mukana kolme: Kasper Hämäläisen edustama Legia Varsova palaa mestarien kentille, ja Puolan pääkaupunki on innoissaan: kaikki kotiottelut on jo myyty loppuun. Ensimmäinen vieras Legialle on keskiviikkona Dortmund, joka on selkeä ennakkosuosikki.

Keskiviikon “suomalaiskohtaamisessa” on vastakkain kaksi huippuvireistä Huuhkajaa: Leverkusenin Joel Pohjanpalo ja TsSKA Moskovan Roman Eremenko.

Yleisöennätyksiä puolestaan paukuttaa Englannissa Tottenham, joka pelaa Mestarien liigan taistonsa Wembleyllä lähes 90 000 katsojan silmien alla. Ensimmäisenä sillä on vastassa Monaco – ja myöhemmin juuri Leverkusen sekä TsSKA.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.