© Kuva: Getty Images

Italian huippuhyökkääjä kieltäytyi kättelemästä valmentajaa – pudotettiin maajoukkueesta!

La Gazzetta dello Sportin mukaan Italian kärkipelaaja Graziano Pelle on pudotettu maajoukkueesta sunnuntain karsintaottelusta Makedoniaa vastaan, koska hän kieltäytyi kättelemästä päävalmentaja Giampiero Venturaa jouduttuaan vaihtoon torstaina Espanjaa vastaan.

Pellen muki meni nurin, kun hän joutui vaihtoon tunnin kohdalla ja tilalle tuli Ciro Immobile. Silminnähden tuohtunut Pelle käveli kylmästi ohi kättään tarjonneen päävalmentajan.

– Giampiero Ventura ja Italian jalkapalloliitto ovat yhdessä päättäneet poistaa Graziano Pellen maajoukkueen ottelusta Makedoniaa vastaan sunnuntaina epäkunnioittavan käytöksen vuoksi tilanteessa, missä hän joutui vaihtoon eilisessä ottelussa Espanjaa vastaan, liiton virallinen tiedote kertoi.

– Maajoukkueeseen kuuluminen edellyttää yhteisten arvojen ja asenteen jakamista, mihin kuuluu johtoryhmän, toisten pelaajien ja fanien kunnioittaminen. Pelaaja palaa tänään seurajoukkueeseensa.

Pelle itse kirjoitti anteeksipyyntönsä Instagramiin.

– Valitettavasti tein jälleen kerran virheen. Käytökseni päävalmentajaa kohtaan ei ollut hyväksyttävää, eikä se ollut hyväksyttävää myöskään muita pelaajiamme kohtaan, jotka joka ikinen kerta osoittavat hyvää henkeä ja asennetta tässä Italian fantastisen hienossa maajoukkueessa.

– Virheistä täytyy maksaa ja hyväksyn täysin rangaistukseni ja otan teostani vastuun. Pyydän sydämestäni, että te kaikki voitte antaa minulle anteeksi, Pelle runoili.

Päävalmentaja Ventura ei ollut enää perjantaina kovin tulehtunut asiasta.

– Tällaista sattuu. Luulen että Graziano oli eniten vihainen itselleen omasta suorituksestaan kuin kenellekään muulle.