© Kuva: Getty Images

Katso kuvat: Kasvot veressä! Neymar joutui jättämään ottelun kesken

Brasilian ja FC Barcelonan tähtipelaaja Neymar koki kovia MM-karsintaottelussa Boliviaa vastaan. Brassitähti joutui jättämään ottelun kesken, kun hänen kasvojen verenvuotoa ei saatu tyrehtymään.

Brasilia voitti Bolivian maalein 5-0, ja nousi pisteen päähän Uruguaysta toiseksi Etelä-Amerikan karsintalohkossa. Neymar viimeisteli ennen loukkaantumistaan yhden maalin ja syötti kaksi.

Lisäksi Neymar sai ottelussa keltaisen kortin epäurheilijamaisesta käytöksestä ensimmäisellä puoliskolla, jonka seurauksena Barca-tähti joutuu jättämään  väliin Brasilian seuraavan MM-karsintaottelun  Venezuelaa vastaan.

Bolivian Yasmani Duk yritti riistää palloa Neymarilta, ja onnistuikin siinä, mutta samalla hänen oikea kätensä osui suoraan Neymarin kasvoihin. Ensin Dukin kyynärpää osui Neymaria päähän ja sen jälkeen Dukin sormet osuivat vielä kasvoihin, josta ilmeisesti verenvuoto alkoi.

Alla oleva kuva heti tilanteen jälkeen, jos et näe, katso täältä.

Neymarin kasvot olivat toiselta puolelta veren peitossa, kun mies nousi istumaan. Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.