© Kuva: Getty Images

Kuva: Vaihtopenkki kutsunut seura- ja maajoukkueessa – perusti kahvilan

Liverpoolissa ja Belgian maajoukkueessa kakkosveskarin asemaan tipahtanut maalivahti Simon Mignolet, 28, perusti kotiseuduilleen Belgiaan kahvilan. Ilmeisesti aikaa on jäänyt kakkosveskarin roolissa enemmänkin.

Mignolet tipahti Liverpoolissa Jürgen Kloppin alaisuudessa kakkoskassarin rooliin, kun saksalainen Loris Karius on noussut Kloppin silmissä ykkösveskariksi.

Mignolet oli maajoukkuetauon aikana Belgian mukana, mutta sai istua myös maajoukkueessa penkillä, kun Thibaut Courtois pelasi molemmat pelit Gibraltaria sekä Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan, jotka Belgia voitti näytöstyyliin päästämättä maaliakaan.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!