© Kuva: Getty Images

Slaven Bilic ylistää uutta tähtipelaajaansa: ”Hänestä on meille vielä todella paljon iloa”

West Hamin manageri Slaven Bilic ylistää nuorta sveitsiläispelaajansa Edimilson Fernandesia, joka iski tärkeän maalin Liigacupin ottelussa keskiviikkona Chelseaa vastaan.

20-vuotias keskikenttäpelaaja tuli kesällä FC Sionista 6,4 miljoonalla eurolla. Valioliigassa hän on pelannut vasta yhden ottelun avauksessa, mutta saanee managerin kommenteista päätellen jatkossa enemmän vastuuta.

– Hän on pallollisena todella itsevarma ja tuntuu nauttivan siitä. Olen varma, että hänestä on meille kaikille vielä todella paljon iloa, Bilic sanoo Evening Standardille.

– Hänellä on kaikki huippupelaajan ominaisuudet. On mahtavaa nähdä, kun uusi nuori pelaaja tulee sisään ja tekee tuollaisen vaikutuksen. On muistettava sekin, että hän on uusi pelaaja tässä joukkueessa, vasta 20-vuotias, eikä puhu englantia kovin hyvin.

– Hänellä ei ole ollut helppoa, mutta ensimmäisestä päivästä asti hän on ollut todella positiivinen, Bilic sanoi.

West Hamin alkukausi oli todella vaikea ja se on liigassa 10 pisteellä vasta sijalla 16. Nyt alla on kuitenkin kolmen ottelun voittoputki, kun joukkue matkaa tänään Evertonin vieraaksi. Voitolla West Ham nousisi kuusi sijaa tasaisessa keskikastissa

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!