Uusi kirja paljastaa: Sir Alex Ferguson halusi Cristiano Ronaldon siirtyvän FC Barcelonaan

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo on noussut Real Madridissa seuran yhdeksi tärkeimmäksi mainoskasvoksi ja koko joukkueen suurimmaksi tähtipelaajaksi. Tarina voisi olla toinen, jos ManU:ssa Ronaldoa valmentanut Sir Alex Ferguson olisi saanut päättää.

Ferguson olisi halunnut pitää kiinni tähtipelaajastaan, mutta vihoviimeinen vaihtoehto oli myydä hänet Real Madridiin, jonne portugalilainen lopulta siirtyi.

Ronaldon uudessa kirjassa (Cristiano Ronaldo – elämäkerta) paljastetaan, että Ferguson oli pitkittänyt Ronaldon siirtymistä Los Blancosiin. Real Madrid olisi halunnut ostaa Ronaldon jo vuonna 2008, mutta Ferguson ei halunnut luopua tähdestään.

AS:n toimittaja kirjoittaa, että lopulta Ronaldo teki selväksi, että halusi siirtyä pois ManU:sta. Ferguson otti kirjan mukaan tämän jälkeen henkilökohtaisesti yhteyttä FC Barcelonaan, jotta he lähtisivät kilpailemaan portugalilaistähdestä. Ferguson olisi halunnut Ronaldon siirtyvän mihin muuhun tahansa joukkueeseen kuin Real Madridiin.

Lopulta Ferguson suostui niin sanottuun herrasmiessopimukseen Ronaldon pitkäaikaisen agentin Jorge Mendesin kanssa. Sopimuksen mukaan Ronaldo sai siirtyä vuoden kuluttua Real Madridiin, jos hän antoi ManU:lle kyseisellä kaudella kaikkensa ja käyttäytyisi hyvin. Lisäksi Real Madrid sai pulittaa portugalilaisesta vuonna 2009 silloisen ennätyssumman 80 miljoonaa puntaa.

Lähde: goal.com


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.