Video: Atletico Madridin pelaajat antoivat korvatillikan tähtipelaajalleen – tässä hassu syy

© Kuva: Getty Images

Tähtipelaajien pallottelu on hieman vaativampaa touhua, ja jos ei suju, siitä muistutetaaan. Atletico Madridin tähtipuolustaja Luis Filipe sai pienen muistutuksen kanssapelaajiltaan, kun pallottelu ei sujunut toivotusti.

Atleticon pelaajat pitiviät ringissä palloa ilmassa yhdellä kosketuksella, mutta Filipe joutui käyttämään todella taidokkaasti toisenkin kosketuksen. Tätä ei muut Atleticon pelaajat hyväksyneet ja Filipen korva sai toverillisen käsittelyn.

Melkoista taituruutta korvatillikasta huolimatta.

Atletico kohtaa tänään Mestarien liigassa vieraissa FK Rostovin. Espanjalaiset ovat voittaneet molemmat tähänastiset lohkopelinsä Bayern Münchenia ja PSV:tä vastaan.

Jos et näe alla olevaa videota Filipen korvapuustista, voit katsoa sen täältä.