© Kuva: Getty Images

West Ham kyykytti Chelsean ulos liigacupista: ”Meillä oli epäonnea”

West Hamin surkea alkukausi on kääntymässä. Keskiviikkona joukkue pudotti Chelsean Liigacupista.

Molemmat joukkueet lepuuttivat muutamaa avainpelaajaa. Tosin Chelsea otti jo toisen jakson alkupuolella Eden Hazardin , Pedron ja Diego Costan peliin.

Cheikhou Kouyate iski avausmaalin jo 11. minuutilla ja kesällä Sionista hankittu 20-vuotias sveitsiläinen Edimilson Fernandes vei isännät heti toisen jakson alussa 2-0-johtoon. Voitto ei ollut uhattuna, sillä Gary Cahillin kavennus tuli vasta 94. minuutilla.

Chelsean manageri Antonio Conte syytti epäonnea.

– Pelasimme hyvin ja loimme paljon maalipaikkoja. Tänään me olimme vain hieman epäonnisia. Jouduin ottamaan Hazardin, Costan ja Pedron sisään aika aikaisin, koska he tekivät toisen maalin heti tauon jälkeen. Silti emme saaneet palloa maaliin kuin aivan viime hetkillä, Conte sanoi Chelsean nettisivuilla.

Tilastojen mukaan Chelsea voitti laukaukset 13-12 ja maalia kohti osuneet 6-5.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!