© Kuva: Getty Images

Leverkusen-luotsi vihjasi siirtymisestä Englantiin – suuntana Arsenal?

Leverkusen kohtaa keskiviikkoiltana Tottenhamin Lontoossa Mestarien liigan ottelussa. Leverkusenin päävalmentaja Roger Schmidt kertoi ennen ottelua mieltymyksestään englantilaiseen jalkapalloon.

Leverkusen tarvitsee kipeästi voittoja Mestarien liigassa pelattuaan kolme tasapeliä tähän mennessä. E-lohkon tilanne on kutkuttava, sillä lohkon kärjessä on AS Monaco viidellä pisteellä, toisena Tottenham neljällä pisteellä, kolmantena Leverkusen kolmella pisteellä ja viimeisenä Moskovan TsSKA kahdella pisteellä.

Schmidt ei silti lähde muuttamaan hyökkäävää ja korkealta prässäävää pelifilosofiaansa Tottenhamia vastaan. Inspiraation lähteenä on entinen Dortmund-käskijä ja nykyinen Liverpool-manageri Jürgen Klopp.

– Klopp kehittää ja parantaa joukkueita. Hän on loistava esimerkki menestyneestä saksalaisvalmentajasta Englannissa. Pidän hänen aktiivisesta jalkapallosta ja hänen tyylistä valmentaa, Schmidt kehui kollegaansa Mirrorille.

Schmidt vihjasi myös, että tulevaisuudessa hän saattaisi hyvin valmentaa Valioliigassa. Huhujen mukaan Shcmidtiä pidetään mahdollisena vaihtoehtona Arsene Wengerin korvaajaksi Arsenaliin.

– Minulla on sopimus Leverkusenin kanssa vuoteen 2019 asti, mutta jos tulevaisuudessa olisi mahdollista valmentaa englantilaista joukkuetta, olisi se kiinnostavaa. Mutta tällä hetkellä olen oikein tyytyväinen siihen, missä olen, Schmidt sanoi.

Tottenham ja Leverkusen kohtaavat tänään, keskiviikkona, kello 21.45.

Lähde: Daily Mirror

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!