Shefki Kuqi jatkaa FC Interin päävalmentajana huhuista huolimatta

© Kuva: Getty Images
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Shefki ja Njazi Kuqi jatkavat Interissä ainakin tulevan kauden. Åbo Underrätelser uutisoi viime lauantaina, että Shefki Kuqi ei jatkaisi Interissä, mutta tämä osoittautui perättömäksi uutiseksi.

Interiä elokuun alusta asti valmentanut Shefki Kuqi jatkaa päävalmentajana myös ensi vuonna. Osapuolet allekirjoittivat maanantaina kautta 2017 koskevan sopimuksen, johon sisältyy lisäksi optio kaudesta 2018.

Aiemmin FC Honkaa ja PK-35 Vantaata valmentanut Shefki Kuqi on tyytyväinen uuden sopimuksen syntymiseen. Kesken viime kauden Interissä valmennusvastuun ottanut Kuqi on tyytyväinen saadessaan olla Interin mukana heti kauden alusta asti.

– Sopimusasioissa aina tietyt asiat vievät aikaa, mutta olen erittäin tyytyväinen, että kaikki on nyt selvää. Pääsen jatkamaan joukkueessa, missä on suuret tavoitteet ja halua menestyä. Nyt saan olla mukana rakentamassa joukkuetta heti alusta alkaen. Suuri ja mielenkiintoinen työ on edessä, Shefki Kuqi kommentoi.

Päättyneellä kaudella Veikkausliigan maalipörssin toiselle sijalle 16 maalillaan tullut Njazi Kuqi jatkaa Interissä. Veljensä tavoin PK-35 Vantaasta elokuussa Interiin siirtyneen Njazi Kuqin sopimus kattaa kaudet 2017 ja 2018. Hän uskoo joukkueen sijoituksen olevan tulevalla kaudella selkeästi päättynyttä kautta parempi.

– Hienoa päästä mukaan heti alkukaudesta lähtien. Uskon, että ensi kaudesta tulee paljon parempi kuin kulunut kausi ja taistelemme kärkipään sijoista, sanoo Njazi Kuqi.

Lähde: FC Inter


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!