© Kuva: Juha Tamminen

Suomalaislupaus siirtymässä Ruotsin kärkiseuraan

FF Jaron sopimuspelaaja Simon Skrabb pelasi viime kauden lainalla Geflessä Allsvenskanissa. Geflen pudottua Superettaniin, suomalaislupauksen ura näyttäisi jatkuvan silti Allsvenskanissa.

Skrabb kertoi aiemmin, ettei aio jatkaa Geflessä, jos seura putoaa sarjaporrasta alemmas. Myöskään paluu Jaroon ei ollut tuolloin ajankohtainen. Jaro pelaa ensi kaudella Ykköstä.

Viimeisimpien tietojen mukaan IFK Norrköping on kiinnostunut hankkimaan 21-vuotiaan keskikenttäpelaajan. IFK Norrköping oli kiinnostunut Skrabbista jo viime kesänä, ja Fotbollskanalenin mukaan Skrabb tapasi keskiviikkona Norrköpingin päävalmentaja Jens Gustafssonin.

– On oikeastaan Jaron asia vastata hänen asioista. Sen tiedän, ettei hän tänään (keskiviikkona) ollut harjoituksissa, ja että hän tapasi tänään toisen seuran edustajan, Geflen urheilujohtaja Hans Berggren kertoi Fotbollskanalenille.

Jarosta asiaa kommentoitiin keskiviikkona seuraavasti:

– Skrabbilla on useita vaihtoehtoja. Tiedän, että IFK Norrköping on yksi häntä kiinnostavista vaihtoehdoista, ja seura on kiinnostunut hänestä, Jaron puheenjohtaja Harald Finne sanoi Ylelle.

IFK Norrköping sijoittui viime kaudella Allsvenskanissa kolmanneksi tasapistein toiseksi sijoittuneen AIK:n kanssa. Kolmas sija tuo seuralle paikan Eurooppa-liigan karsintoihin.

Skrabb pelasi hyvän kauden Allsvenskanista pudonneessa Geflessä. Suomalainen pelasi usein ylempää keskikenttää viimeistellen seitsemän maalia ja antaen neljä maaliin johtanutta syöttöä.