© Kuva: Getty Images

Videolinkki: Hollannissa karmaiseva loukkaantuminen – video ei herkille!

Hollannin pääsarjassa nähtiin todella karmaiseva loukkaantuminen Utrechtin ja Feyenoordin välisessä ottelussa viime sunnuntaina. Utrechtin maalivahti Robbin Ruiter, 27, menetti tajuntansa ja hänet kiidätettiin suoraan sairaalaan.

Ruiter hyppäsi korkeimmalle pallontavoittelutilanteessa, ja sai pallon hyppysiinsä, mutta Feyenoordin hyökkääjä Nicolai Jörgensen jäi Ruiterin alle, ja hollantilaismaalivahti tippui korkealta suoraan pää edellä maahan.

Ruiter menetti heti tajuntansa, ja hänet kiidätettiin nopeasti jatkotoimenpiteisiin. Seuran Twitter-tilin mukaan Ruiter kärsii aivotärähdyksestä ja murtuneesta solisluusta.

Ottelu päättyi lopulta 3-3-tasapeliin. Voit katsoa videon tilanteesta tästä linkistä (goal.com).