Yllätysjoukkue Italian ja Espanjan kintereillä MM-karsinnoissa!

© Kuva: Getty Images

Italia ja Espanja jatkavat 10 pisteellä yhdessä MM-karsintalohkonsa kärjessä. Yllätys lohkossa on se, että Israel on vain pisteen päässä.

Lauantaina Italia löi Liechtensteinin 4-0 ja Espanja samoin numeroin Makedonian. Israel haki Albaniasta vakuuttavan 3-0-voiton.

Toki taulukossa hämää se, että Israel on voittanut heikot Makedonian ja Liechtensteinin, mutta kesän EM-lopputurnauksessa pelanneen Albanian rökittäminen vieraissa oli jo kova juttu. Italialle Israel hävisi kotonaan 1-3.

Italian Liechtenstein-voitossa Andrea Belotti iski kaksi osumaa, Ciro Immobile ja Antonio Candreva yhden mieheen. Kaikki osumat syntyivät jo avausjaksolla.

– Olisimme pienellä onnella saattaneet tehdä paljon enemmänkin maaleja, mutta tämä oli meiltä ihan hyvä ottelu. Valmentaja Giampiero Ventura valmisti joukkueen hyvin otteluun ja kokeilimme nyt hiukan erilaista pelisysteemiä, johon tutustuimme vasta maanantain harjoituksissa ensi kertaa, sanoi 3-0-maalin tehnyt Candreva Rai Sportille.