Sky Sportsin asiantuntijana työskentelevä Gary Neville on viime aikoina kritisoinut kovaan ääneen Liverpoolin maalivahti Loris Kariusta. Liverpool-manageri Jürgen Klopp vastasi Nevillelle.

Klopp sanoi, että hän pitää aina pelaajiensa puolia, mutta kentällä pelaajat ovat silti yksin. Kloppin mukaan Neville yrittää kritiikillään vaikeuttaa entisestään Kariuksen tilannetta.

– Minun täytyy sanoa, että hänen valmentajana tulisi tietää, että liiallinen kritiikki ei koskaan auta pelaajaa, mutta tuskin hän haluaakaan auttaa Liverpoolin pelaajaa. Mutta se ei tee hänen sanomisistaan yhtään järkevämpiä, Klopp sanoi Goalin mukaan.

Klopp muistutti myös Nevilleä ajastaan Valencian päävalmentajana, joka päättyi potkuihin.

– Hän näytti räpiköivän tehtävässään johtaa pelaajia, miksi annamme hänen puhua pelaajista televisiossa? Klopp ihmetteli.

Kloppin mukaan asiantuntijat eivät ole missään nimessä puolueettomia. Nevillen veljekset Gary ja Phil pelasivat Manchester Unitedissa, kun taas yksi asiantuntijoista Jamie Carragher on vanha Liverpoolin pelaaja.

– Ainoa, mitä voin tehdä, on olla kuuntelematta heitä. Olen melko varma, ettei ”Carra” puhu paljoa hyvää ManU:n pelaajista, ja Nevillen veljekset eivät tietenkään pidä Liverpoolista. Jos he voivat aiheuttaa isompia ongelmia, kuin mitä meillä on, mielestäni he yrittävät sen tehdä. Siinä kaikki, Klopp jyrisi.