Liverpool-legenda Jamie Carragherin mukaan Liverpool-manageri Jürgen Kloppin tulisi ehdottomasti hankkia Joe Hart tammikuussa, jos se vain on mahdollista.

Carragherin mukaan Liverpoolin nykyinen maalivahtikaksikko Loris Karius ja Simon Mignolet eivät riitä mestaruustaistossa.

– Liverpoolilla on maalivahtiongelma. Kyse ei ole vain yhdestä yksilöstä. Syy, miksi Karius tuotiin sisään oli se, että Simon Mignolet ei ollut tarpeeksi hyvä, mutta nyt hän on palannut taas Kariuksen yläpuolelle, Carragher sanoi Sky Sportsille.

Hart on pelannut vahvasti Serie A:ssa Torinossa, jonne hän siirtyi kesän siirtoikkunan aikana lainasopimuksella, kun City-luotsi Pep Guardiola teki selväksi, ettei peliaikaa olisi luvassa Manchesterissa.

– Jos joku sanoisi minulle, että ikkuna on auki, voitte mennä ja hakea Joe Hartin, tekisin sen. Jos olisin Jürgen Klopp, tekisin sen. Liverpoolilla on nyt hyvä mahdollisuus voittaa liiga, Carragher sanoi.

On kuitenkin hyvin epävarmaa tällä hetkellä, antaisiko Torino Hartin lähteä. Hartin siirto voi olla todennäköisempi ensi kesänä.