Chelsea jatkoi vahvaa lentoaan Valioliigassa, kun se kaatoi vieraskentällä lauantain huippuottelussa Manchester Cityn maalein 3-1. Samalla myös Chelsea-manageri Antonio Conte otti niskalenkin Pep Guardiolasta. Ottelun lopussa tunteet läikkyivät pahasti yli.

City oli ensimmäisellä puoliajalla niskan päällä. Juuri ennen taukovihellystä City siirtyi johtoon, kun pallo kimposi Chelsea-puolustaja Gary Cahillista omaan maaliin.

Toiselle puoliajalle vierasjoukkue tuli selvästi paremmin. Tämän hetken yksi parhaimmista hyökkääjistä maailmassa, Costa vaelsi tuttuun tapaan varjojen mailla, kunnes tunnin kohdalla Cesc Fabregas pelasi upean pystysyötön, jonka Costa otti loistavasti haltuun ja ampui pallon vastustamattomasti ohi Claudio Bravon.

Chelsean voittomaalin viimeisteli Costan pystysyötöstä Willian 70. minuutilla. Chelsean voiton varmisti Eden Hazard, joka karkasi läpi, kun pelikellossa oli 90 minuuttia.

Ikävä uutinen oli se, että Chelsea joutui ottamaan ottelun loppupuolella sankarinsa Costan vaihtoon, kun hän loukkasi itsensä.

Ottelun lopussa nähtiin todella erikoinen tilanne. Erotuomari Anthony Taylor oli hieman hukassa koko ottelun ajan ja lopussa tunteet läikkyivät pahasti yli. Sergio Aguero lensi suihkuun vedettyään todella ikävännäköisesti David Luizia sukille. Lisäksi ulos lensi myös Fernandinho, joka kävi todella kuumana tilanteessa.

Chelsean puolelta keltaisen kortin saivat Fabregas ja Nathaniel Chalobah. Kannattajatkin meinasivat tunkea kentälle pelaajien kimppuun, mutta turvamiehet saivat pidettyä kannattajat kurissa kohtalaisesti.