© Kuva: Getty Images

Chelsean maalitykki pudotettu kokoonpanosta – riitaa kuntovalmentajan kanssa ja megatarjous Kiinasta

Sky Sportsin saamien tietojen mukaan Diego Costa on pudotettu kokoonpanosta pois, eikä hän ole harjoitellut joukkueen kanssa kolmeen päivään. Valioliigan parhaasta maalintekijästä on tehty myös megatarjous Kiinasta.

Brittimedia väittää, että Costa on ottanut yhteen joukkueen kuntovalmentajan kanssa. Chelsea kohtaa lauantain iltaottelussa Leicesterin vieraissa, ja brittimedian saamien tietojen mukaan Costa ei ole mukana Chelsean kokoonpanossa hallitsevaa mestaria vastaan.

Samaan aikaan Costalle on tarjottu Kiinasta peräti 30 miljoonan punnan (34,5 miljoonan euron) vuosipalkkaa. Chelsean omsitaja Roman Abramovich ei ole silti myymässä tähtipelaajansa, jonka sopimus on voimassa vielä vuoteen 2019 asti.

Costa on tehnyt tällä kaudella Valioliigassa 14 maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä. Chelsea johtaa Valioliigaa.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!