© Kuva: Juha Tamminen

FC Hongalle jälleen kova kaappaus Veikkausliigasta – hankinnat tehty

Esport Honka on täydentänyt alkavan kauden ryhmäänsä kahdella vahvistuksella. Keskuspuolustuksessa ja keskikentän pohjalla viihtyvä Konsta Rasimus, 26, ja kärkipelaaja Masar Ömer, 23, liittyivät joukkueen vahvuuteen perjantaiaamulla.

Rasimus toimi menneellä kaudella Veikkausliigajoukkue PK-35 Vantaan kapteenina ja pelasi Veikkausliigassa yli 2500 minuuttia. Rasimus on honkalaisille tuttu pelaaja miehen edustettua ”keltamustaraitaa” kausilla 2009-11.

Ömer liittyy Honkaan tavoitteenaan kehittyä jalkapalloilijana ja auttamalla maalien muodossa joukkuetta menestymään. Ömerin pituus (193cm) tuo Hongan hyökkäykseen ja erikoistilannepelaamiseen paljon lisää vaihtoehtoja ja tehoja.

– Konstan ja Maskin osalta olen kyllä tosi iloinen. Molemmat ovat olleet jo pitkään meidän scout-listalla ja keskustelut sopimuksesta oli hieno saada maaliin vielä näin ennen kilpailukauden alkua. Molemmat pelaajat ovat ikänsä, potentiaalinsa ja taustansa puolesta juuri sellaisia pelaajia, joita Honkaan vahvistukseksi etsimme”, kertoi Hexi Arteva seuran nettisivuilla.

Näiden sopimusten myötä Honka on kaudelle 2017 uusien pelaajien osalta valmis.

Lähde: Esport Honka