Hull ja Manchester United kamppailivat Englannin liigacupin finaalipaikasta toisessa välierän osaottelussa.

United oli voittanut kotonaan 2-0. Hullin uusi portugalilaismanageri Marco Silva vaihtoi peräti seitsemän pelaajaa avaukseen viikonlopun Valioliigan peliin verrattuna. Jose Mourinho sen sijaan peluutti käytännössä parasta miehistöään.

ManU ilmeisesti kuvitteli ottelun hoituvan vasemmalla kädellä, sillä Hull oli koko ajan niskan päällä. Tom Huddlestone iski kotijoukkueen johtoon pilkulta avausjaksolla.
Hullilla oli muitakin erinomaisia paikkoja, mutta Paul Pogba pääsi tuikkaamaan tasoituksen 66. minuutilla.

Oumar Niasse vei kuitenkin Hullin uudelleen johtoon viisi minuuttia ennen loppua.

Yksi lisämaali olisi riittänyt Hullille jatkoaikaan, sillä Liigacupin sääntöjen mukaan vierasmaalit lasketaan vasta jatkoajan jälkeen. Tarvittavaa osumaa ei kuitenkaan syntynyt, vaan ManU eteni loppuotteluun Southamptonia vastaan.

Ottelun kulusta kertoo paljon se, että Hull voitti laukaukset 14-7 ja maalia kohti suuntautuneet laukaukset 5-2.