Sam Allardycella paha ongelma – kukaan ei halua Crystal Palaceen!

© Kuva: Getty Images

Crystal Palace ei tunnu olevan ihan kuuminta hottia pelaajien silmissä tammikuun siirtoikkunassa.

Uusi manageri Sam Allardyce yrittää epätoivoisesti vahvistaa joukkuettaan, mutta koukkuun on tarttunut toistaiseksi ainoastaan Leicesterin Jeffrey Schlupp
.
– Olemme tehneet tusinan verran tarjouksia, joista yksi on mennyt läpi. Tilanne on hankala, aika harva tasokas pelaaja haluaa seuraan, joka taistelee putoamista vastaan, Allardyce kommentoi Goalin mukaan.

Palace vajosi yhä syvemmälle, kun se hävisi viikonloppuna kotonaan Evertonille 0-1. Allardyce tuli pelastustalkoisiin ennen joulua potkut saaneen Alan Pardew’n tilalle. Ruusuilla ei ole tanssittu: Big Samin ainoa voitto seitsemästä ottelusta on Boltonia vastaan kotikentällä FA Cupin uusinnassa.

– Olen lukenut todella paljon pelaajaraportteja, katsonut paljon otteluita ja tehnyt listan pelaajista. Mutta se lista on käyty läpi, joten nyt pitää ilmeisesti siirtyä hiukan alemmalle tasolle ja katsoa, ketä olisi vielä saatavilla.

– Kuvittelimme toki, että useampi pelaaja tarttuisi tarjouksiimme, mutta emme ole menossa paniikkiin. Pian saamme toivottavasti Wilfried Zahan ja Bakary Sakon takaisin Afrikan mestaruusturnauksesta. Se auttaa meitä ainakin vähän.

Palace on kolmanneksi viimeisenä Valioliigassa. Seitsemästä viime liigaottelusta on tullut kuusi tappiota.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?