Bundesliigassa suomalaiskohtaaminen – ”En ymmärrä miksei Joel Pohjanpalo ole saanut minuutteja”

© Kuva: Getty Images

Bundesliigan viikonlopun kierroksella Leverkusenin ja Frankfurtin kohtaaminen on suomalaisittain ehdoton helmi.

Kyseessä on suomalaiskohtaaminen, kun Joel Pohjanpalo ja Lukas Hradecky ovat vastakkain. Hradecky palasi pelikieltonsa jälkeen Frankfurtin tolppien väliin viime viikonloppuna ja piti nollan Darmstadtia vastaan.

Hradecky onkin käytännössä varma avauksen mies. Pohjanpalon pelaaminen on sen sijaan viime otteluiden valossa epävarmempaa. Leverkusenin kausi on ollut pettymys ja nyt kaksi tappiota ovat suistaneet ainakin päävalmentaja Roger Schmidtin kuilun partaalle. Millaisia mahdollisia muutoksia Schmidt sitten kokoonpanoon tekee, on arvoitus.

– Toivon, että siinä matsissa nähtäisiin kaksi suomalaispelaajaa. En oikein ymmärrä, miksi Joel Pohjanpalo ei ole saanut minuutteja viime aikoina. Tietääkseni hän on hyvässä kunnossa, mutta luottoa ei ole tullut. Se on todella ihmeellistä, sillä ei Leverkusenissa kukaan muukaan ole maaleja tehnyt ja tulokset ovat olleet huonot.

– Jollehan on vieläkin korkealla Leverkusenin maalintekijätilastossa vaikka minuutteja ei ole tullut. Danger kentälle ilman muuta. toteaa Suomen entinen A-maajoukkuepeluri Roni Porokara peliyhtiö Betsafen sivuilla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.