Entinen Huuhkajat-vahti: ”Chelsean kotikenttä on vieraille outo paikka pelata”

© Kuva: Getty Images
Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Entinen Valioliiga- ja maajoukkuemaalivahti Peter Enckelman liputtaa sinisen puolesta lauantaina Valioliigan huippuottelussa Chelsea-Arsenal. Enckelmanin mukaan vaaka kallistuu Chelsealle kotikentän vuoksi.

– Omalla peliurallani vierailin Bridgellä lukuisia kertoja. Jostain syystä se on todella vaikea paikka vierasjoukkueelle. Chelsea tuntee jokaisen kolon tuolta perinteiseltä stadionilta ja kentästä. Heille kotikenttä on todella iso etu – se on jotenkin outo paikka pelata vierailijoille, Enckelman arvioi peliyhtiö Betsafen haastattelussa.

Enckelman ei usko, että lauantain kärkipelissä tuuletetaan kovin usein maalia. Hän arvalee, että erikoistilanteista voi syntyä pelin ratkaisu.

– Erikoistilanteiden merkitys tulee olemaan ottelussa suuri: kummallakin joukkueella on erinomaisia erikoistilanteiden antajia ja päättäjiä. Vapaapotkut läheltä ja kaukaa ovat kummallakin vaarallisia.

Chelsean ja Arsenalin kamppailu alkaa Lontoossa, Stamford Bridgellä, lauantaina kello 14.30. Ottelun näyttää suorana Viasat ja studiossa riittää asiantuntemusta: ottelua ovat arvioimassa Pasi Rautiainen sekä Valioliiga-legenda Sami Hyypiä.

Onnistuuko HIFK hyödyntämään lepoetunsa? Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!