Entinen Huuhkajat-vahti: ”Chelsean kotikenttä on vieraille outo paikka pelata”

© Kuva: Getty Images

Entinen Valioliiga- ja maajoukkuemaalivahti Peter Enckelman liputtaa sinisen puolesta lauantaina Valioliigan huippuottelussa Chelsea-Arsenal. Enckelmanin mukaan vaaka kallistuu Chelsealle kotikentän vuoksi.

– Omalla peliurallani vierailin Bridgellä lukuisia kertoja. Jostain syystä se on todella vaikea paikka vierasjoukkueelle. Chelsea tuntee jokaisen kolon tuolta perinteiseltä stadionilta ja kentästä. Heille kotikenttä on todella iso etu – se on jotenkin outo paikka pelata vierailijoille, Enckelman arvioi peliyhtiö Betsafen haastattelussa.

Enckelman ei usko, että lauantain kärkipelissä tuuletetaan kovin usein maalia. Hän arvalee, että erikoistilanteista voi syntyä pelin ratkaisu.

– Erikoistilanteiden merkitys tulee olemaan ottelussa suuri: kummallakin joukkueella on erinomaisia erikoistilanteiden antajia ja päättäjiä. Vapaapotkut läheltä ja kaukaa ovat kummallakin vaarallisia.

Chelsean ja Arsenalin kamppailu alkaa Lontoossa, Stamford Bridgellä, lauantaina kello 14.30. Ottelun näyttää suorana Viasat ja studiossa riittää asiantuntemusta: ottelua ovat arvioimassa Pasi Rautiainen sekä Valioliiga-legenda Sami Hyypiä.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!