Real Madridissa vähälle peliajalle tällä kaudella jäänyt hyökkääjä Mariano Diaz ei siirtynyt tammikuun siirtoikkunan aikana muualle, vaikka tarjouksia oli runsaasti Diazin agentuurin mukaan.

Marianon asioita hoitava agentuuritoimisto You First Sports julkaisi Twitterissä melkoisen vuodatuksen siitä, ettei Real Madrid suostunut lainaamaan 23-vuotiasta hyökkääjäänsä muualle, jotta hän saisi vastuuta säännöllisesti.

– On toivotonta, kun yli 20 joukkuetta osoittaa halukkuutensa aloittaa uuden projektin pelaajan kanssa, mutta suurimmalle osalle pitää antaa kieltävä vastaus. On totta, että odotimme toiveikkaina mahdollisuutta, että Mariano voi liittyä johonkin toiseen seuraan, jatkaa kehittymistään, saada peliminuutteja ja palata takaisin entistä vahvempana, You First Sports kirjoitti twiitissään.

Mariano on tällä kaudella pelannut kolmessa La Ligan ottelussa, joissa on syntynyt yksi maali. Real Madrid halusi kuitenkin pitää Marianon Madridissa kauden loppuun saakka. Copa del Reyssä hyökkääjä on onnistunut neljästi viidessä pelaamassaan ottelussa.

Osasyy voi olla se, ettei Real Madrid voinut tehdä tammikuun aikana hankintoja, koska seura on Fifan asettamassa siirtokiellossa ensi kesään asti.

– Näin ei lopulta kuitenkaan voinut käydä. Häntä pyydettiin pysymään kärsivällisenä ja sinnikkäänä sekä säilyttämään järkkymättömän asenteensa ja sitoutumisensa edessä odottavan loppukauden ajan. Tänään Mariano jatkaa valkoisen paidan kantamista, ja hänelle on kunnia jatkaa kehittymistä ja uuden oppimista pelikavereiltaan. Hän nauttii jokaisesta peliminuutista, jonka valmentaja hänelle suo, kuten on tehnyt aina, twiitissä sanottiin.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

You First

@TeamYouFirst
📝⚽️📣 Acerca de las últimas informaciones publicadas sobre @marianodiaz9: #YouFirstTeam