Veikkausliigan tähti on amerikkalaisen jalkapallon ystävä – Super Bowl näkyy ilmaiseksi viikonloppuna

© Kuva: Juha Tamminen
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Veikkausliigaa HIFK:ssa pelaava keskikenttämies Mika Väyrynen tunnustautuu amerikkalaisen jalkapallon ystäväksi Viasat Sportin verkkosivujen haastattelussa.

Suomen aikaa maanantaina aamuyöllä pelattavassa NFL:n finaalissa eli Super Bowlissa kohtaavat tällä kertaa New England Patriots ja Atlanta Falcons.

Väyrynen pääsi entistä paremmin kiinni lajin saloihin pelatessaan Yhdysvaltojen pääsarja MLS:ssä kauden 2015 Los Angeles Galaxyn paidassa.

– Olen ollut aika aktiivinen viimeiset vuodet. Olin jo muutaman vuoden ennen kuin menin jenkkeihin. Katsoin pelejä enemmänkin – totta kai Super Bowl on tullut katsottua useamminkin vuosien saatossa, 35-vuotias Väyrynen kertoo.

– Viimeistään sen jenkkivuoden jälkeen olen ruvennut seuraamaan enemmän, koska siellä siitä puhuttiin päivittäin. Porukalla oli fantasyt ja telkkarista tuli koko ajan spekulointia ja pelit tulivat ihmisten aikoihin.

Väyrynen ei ole koskaan ollut paikan päällä NFL:n ottelussa. Hänen mukaansa vasta rapakon takana on mahdollisuus tajuta kunnolla, kuinka paljon tapahtumaan käytetään mainontaa ja rahaa. Pelin spekulointi alkaa jo hyvissä ajoin ennen ottelupäivää tv:ssä ja muussa mediassa.

Lähellä oli, ettei Väyrystä nähty Super Bowlin katsomossa jo tänä sunnuntaina.

– Aikataulut eivät vaan osuneet kohdilleen tällä kertaa. Kyllä tuollainen NFL:n peli olisi hyvä nähdä paikan päällä. Toivottavasti pääsisi vielä jossain vaiheessa katsomaan peliä jenkkeihin.

Tulevassa ottelussa Atlanta Falcons hakee seurahistoriansa ensimmäistä Super Bowl-mestaruutta nelinkertaista tittelin voittajaa, Tom Bradyn tähdittämää New England Patriotsia vastaan.

– Minulla ei ole suosikkia, mutta jotenkin voisin sympata Atlantaa. Tuntuu, että he ovat olleet aina siellä finaaleissa viime vuosina. Olisi kiva, että Atlanta veisi tällä kertaa. Mutta ei ole mitään väliä, kumpi sen vie. Varmasti tulee kiva peli seurata.

Suora Super Bowl -lähetys alkaa Viasat Urheilu -kanavalla sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 01.00. Ottelu käynnistyy n. klo 01.30. Super Bowl -illan selostaa Mika Laurila. Väyrynen nähdään studiossa Supersunnuntain ensimmäisessä studio-ottelussa Leicester – Manchester United, joka alkaa Viasat Urheilu -kanavalla klo 17.30.

Viasat Urheilu -kanava avataan ilmaiseksi kaikille perjantaina klo 18 – maanantai klo 8 väliselle ajalle. Kanava on katsottavissa sekä antenni, kaapeli kuin IPTV -verkoissa. Lisätietoja saat täältä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!