Barca-tähti piruili espanjalaisradiolle eikä anna enää haastatteluita – ”Tässä minun oma galluppini”

© Kuva: Getty Images
Real Sociedad testaa Real Madridin päivän kunnon! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Gerard Pique antoi täyslaidallisen espanjalaisradiokanava Cadena SER:lle.

Cadena SER teki Twitter-tililleen sunnuntaina gallupin, jossa se pyysi kuulijoitaan arvaamaan, millä minuutilla Pique ottaisi keltaisen kortin Barcan ja Valencian kohtaamisessa. Voittajalle lähtisi Piquen pelipaita.

Piquella oli allaan neljä varoitusta, joten Cadena SER uskoi pakin ottavan tahallisen keltaisen kortin, jotta hänen varoitustilinsä täyttyisi ja sääntöjen mukainen pelikielto tulisi otteluun Granadaa vastaan, eikä Sevillaa tai El Classicoa vastaan seuraavissa otteluissa.

Barca-pakki ei saanut ottelussa korttia, ja pelin jälkeen hän kirjoitti sarkastisesti Twitteriin:

– Kuinka hauska gallup. Onnittelut luovuudesta! Pian teen oman galluppini.

 

 

Omassa gallupissaan Pique kysyi, tulisiko hänen antaa haastattelu Cadena SER:lle tapauksesta huolimatta, kieltäytyä siitä, miettiä asiaa uudestaan ensi vuonna vai kieltäytyä lopullisesti kanavan haastatteluista. Yhdelle vastaajista hän lupasi pelipaitansa.

Viimeinen vaihtoehto voitti, joten Pique ei aio antaa radiokanavalle puheidensa mukaan enää ollenkaan haastatteluita.

Barca voitti Valencian sunnuntain ottelussa 4–2.

Real Sociedad testaa Real Madridin päivän kunnon! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!