FC Barcelonan päävalmentaja Luis Enrique kertoi keskiviikkona, että tämä jää hänen viimeiseksi kaudekseen joukkueen peräsimessä.

Kolmatta kauttaan Barcelonaa luotsaava Enrique sanoi, että tarvitsee lepoa.

Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu kiitteli lehdistötilaisuudessa Enriqueä ja sanoi, että Barcelona nimeää seuraavan valmentajansa vasta kesäkuun jälkeen.

– Luis Enrique on ollut fantastinen valmentaja näiden kolmen kauden ajan. Hän on yksi parhaista koko seuran historiassa.

Bartomeu kertoi, että Enrique oli vihjaillut lopettamisestaan jo viime kesänä.

– Nyt meidän ei tarvitse enää spekuloida, vaan voimme keskittyä tulevaan. Meillä on tulevina viikkoina edessä vielä La Ligan ratkaisuhetket, Copa del Reyn finaali ja ottelu PSG:tä vastaan (Mestarien liigassa.)

Enrique on voittanut kahdeksan pokaalia kolmen kautensa aikana Barcelonassa. Vaikka tulokset ja esitykset ovat ailahdelleet tällä kaudella, aikovat pelaajat ja koko seura pysytellä valmentajansa takana loppuun asti.

– Pelaajat olivat tietysti surullisia kuullessaan uutisesta, mutta he ovat myös motivoituneita antamaan kaikkensa. Meillä on vielä kolme jännittävää kuukautta jäljellä ja mahdollisuus voittaa pokaaleja, Bartomeu muistutti.

Lähde: Football Espana