Englannin maajoukkuehyökkääjä taistelee ikääntymistä vastaan – ryhtyi kasvissyöjäksi

Sunderlandin konkarihyökkääjä Jermain Defoe teki sunnuntaina maalin Englannin paidassa, kun Kolme leijonaa voitti Liettuan MM-karsintaottelussa 2-0.

34-vuotias Defoe on onnistunut tällä kaudella maalinteossa Valioliigassa neljätoista kertaa. Hän oli viimeksi maajoukkueen mukana vuonna 2013, mutta Englannin uusi päävalmentaja Gareth Southgate valitsi hänet miehistöönsä mukaan.

West Hamissa ammattilaisuransa aloittanut hyökkääjä tietää, että jalkapallouran kesto on rajallinen, mutta hän haluaa taistella ikääntymistä vastaan ja pelata vielä pitkään. Niinpä Defoe päätti muuttaa tapojaan.

– Minulla on nykyään parempi ymmärrys kehostani. Kun olen seurajoukkueen kanssa, tiedän milloin tarvitsen lepopäivän. Kaikki haluavat, että heillä ovat paikat kunnossa pelejä varten, ei ole parempaa tunnetta. Haluan vain varmistaa, että teen oikeita asioita, sanoi Defoe lehdistötilaisuudessa.

Yksi hyökkääjän elämäntapamuutoksista oli ryhtyä kasvissyöjäksi.

– Yritän ruveta kasvissyöjäksi, mutta se on hieman hankalaa. Kun menen äidilleni, hänellä on jokaikistä mahdollista lihaa tarjolla. Myös tyttöystäväni rohkaisi minua siihen. On hyvä, että on joku, joka auttaa sinua ja puskee sinua eteenpäin. Tämä ei ole ollut helppoa, mutta minulla on hyvä olo, joten aion jatkaa tätä.

Defoella on tähtäimessä vuoden 2018 MM-kisat Venäjällä.

– Se on täysin minusta kiinni. Palaan pian seuraani ja haluan päättää tämän kauden hyvin. Meillä on tärkeitä pelejä tulossa, ja maaleja tarvitaan. Minun pitää vain pitää jalat maassa ja jatkaa kovaa työntekoa. Näämme myöhemmin, miten käy.

Oikaisu: Jutussa ja otsikossa puhuttiin aiemmin vegaanista.

Lähde: The Guardian


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!