Veikkausliigaseura Helsingin IFK:n kausikorttimyynti on edennyt lähes tulkoon samaan tahtiin kuin viime kaudella. Viime kauden lukuihin on kuitenkin vielä matkaa ja seura on laittanut pelaajat soittamaan kannattajilleen ja myymään kausikortteja.

HIFK julkaisi Twitterissä videon, jossa seuran pitkäaikainen luottopuolustaja Matias Hänninen soittaa eräälle kannattajalle. Hänninen myy kannattajalle videolla kausikortin IFK Klackeniin, eli Sonera Staidumin pohjoispäätyyn, jossa IFK:n kannattajat aina ovat.

HIFK:n mediavastaava Toni Saukkola kertoi SuomiFutis-sivustolle, että kausikorttimyynti on edennyt hyvin.

– Olemme hieman jäljessä viime kaudesta. Syynä siihen on se, että osa viime kauden kausikorttilaisista eivät ole vielä uusineet kausikorttiaan. Nyt yritämme tällä keinolla saada heitä aktivoitumaan, Saukkola kertoo tempauksen taustoja.

Tammikuussa HIFK oli myynyt 1100 kausikorttia. Viime kaudella kausikortteja myytiin maaliskuun loppuun mennessä yli 1400.

– Uskon, että pääsemme melko lähelle viime kauden lukuja ellei jopa samoihin lukuihin, Saukkola toteaa.

Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

HIFK Fotboll

@HIFKedustus
#HIFK-pelaajat soittelevat seuraavan viikon aikana faneille. Oletko jo hankkinut oman kausikorttisi? hifkfotboll.fi/kausikortit/ #Veikkausliiga