Tampereen Ilves voitti Ykkösessä pelaavan KPV:n Suomen Cupissa numeroin 4-2 ja eteni cupin välieriin.

KPV aloitti ottelun todella lupaavasti menemällä ensimmäisellä puoliajalla 2-0-johtoon. Maalit iski Aram Hasanzada ja Irakli Sirbiladze.

Ilves aloitti kirinsä 52. Minuutilla, kun loistavassa vireessä ollut Youness Rahimi teki 1-2-kavennuksen. Tasoitusmaalia ei tarvinnut odottaa kauaa. Rahimi iski toistamiseen vain kuusi minuuttia myöhemmin.

Alle 20 minuuttia tästä ja Marco Matrone laittoi numerot 3-2:een ja SJK:stä Ilvekseen täksi kaudeksi tullut Tuco viimeisteli loppulukemat 4-2:een neljännellä lisäaikaminuutilla.

Tappio katkaisi KPV:n viiden ottelun mittaisen voittoputken. Näistä viidestä voitosta kaksi on tullut veikkausliigaseuroista, kun kokkolalaiset ovat tiputtaneet Suomen Cupista RoPSin ja PS Kemin.