Italia voitti perjantaina MM-karsintaottelussa Albanian 2-0. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Daniele De Rossi ja Ciro Immobile. Kyseessä oli samalla Italian maalivahdin Gianluigi Buffonin tuhannes ammattilaisottelu.

Saapasmaa säilytti voittonsa ansiosta toisen sijansa kivenkovassa G-lohkossa, jossa pelaavat Italian lisäksi Espanja, Israel, Albania, Makedonia ja Liechtenstein.

Sekä Espanjalla että Italialla on neljä voittoa ja yksi tasapeli viidestä karsintaottelusta. Espanja johtaa lohkoa paremman maalieron turvin.

Buffon suuntasi katseensa jo syksyyn, jolloin Italia kohtaa Espanjan karsinnoissa toista kertaa.

– Me emme tule olemaan suosikkeja Espanjaa vastaan, mutta he eivät ole voittamattomia. Yksikään joukkue ei ole voittamaton, 39-vuotias legendavahti sanaili Sky Sport Italialle.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen karsintalohkossa päättyi 1-1-tasapeliin. Buffon toivoo, että Italialta löytyy syksyllä samanlaista taistelutahtoa kuin viime vuonna.

– Meidän täytyy lähteä pelaamaan riskillä. Jos pelaamme samalla uskolla kuin viimeksi, kun olimme heitä vastaan maalin tappiolla tai kuin viime kesänä EM-kisoissa, niin voimme aiheuttaa heille suuria ongelmia. Näissä peleissä sattumallakin on näppinsä pelissä. Tärkeintä on pitää uskoa yllä.

Lähde: Football Italia