Juventus tähyilee tyytymätöntä Liverpoolin pelaajaa – Jürgen Klopp selventää tilannetta

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp joutui lehdistötilaisuudessa valottamaan keskikenttäpelaaja Emre Canin tilannetta. Saksan maajoukkuerinkiin kuuluvan Canin huhutaan olevan tyytymätön englantilaisseurassa, ja muun muassa Calciomercaton mukaan ainakin Juventus olisi kiinnostunut 23-vuotiaasta pelurista.

– Minusta siitä ei ole mitään järkeä puhua, mutta ilmeisesti tästä on tarinaa liikkeellä… Kyllä, käymme sopimusneuvotteluja Canin kanssa. Mitä muuta pitäisi sanoa? Klopp sanaili Manchester City -ottelun pressissä.

Saksalaismanageri vakuutteli, että molemmat osapuolet ovat tällä hetkellä tyytyväisiä.

– Emre on iloinen täällä, ja kunnes hänen viimeinen sopimusvuotensa alkaa, meillä ei ole mitään ongelmaa. Ei yhtään mitään. Meillä on ollut hyviä neuvotteluja monien pelaajien kanssa ja jos niistä ilmenee jotain sanottavaa, me tulemme ilmoittamaan niistä ensimmäisenä.

Canin sopimus ulottuu vuoden 2018 kesään asti, mutta huhujen mukaan hän ei ole innokas laittamaan nimeänsä jatkopahviin. Lisämausteen keskusteluun tuo Italian hallitseva mestari Juventus, joka on Calciomercaton mukaan hyvissä väleissä Canin agentin Reza Fazelin kanssa.

Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!