Mestarivalmentaja Simo Valakarilta jäätävä kuitti mediahuhuihin

© Kuva: Juha Tamminen

SJK:n päävalmentajan tehtävistä erotetun Simo Valakarin on huhuiltu siirtyvän skottiseura Motherwellin valmentajaksi. Suomalaismediassa heitettiin tänään vettä myllyyn, viitaten Valakarin ystäväksi tiedetyn SJK-fysion Juha-Jaakko Ulvilan Facebook -päivitykseen, jossa kaksikon kerrottiin olevan matkalla ”Sumujen saarelle” ja kuvassa näkyi myös miesten passit.

Nyt kaksikko on näemmä saarille saapunut ja Ulvila on päivittänyt Facebookinsa – ei suinkaan Skotlannissa vaan huomattavasti etelämpänä Manchesterissä.

– Mahtava nähdä hyvä ystävä pitkästä aikaa, Ulvila kirjoittaa Manchesteriin viittaavan kuvan oheen.

SuomiFutis-sivuston tietojen mukaan parin päivän lomamatkalle entisen joukkuekaverinsa ja kollegansa Chris Cleaverin luokse matkustanut kaksikko on selvästi kuullut alkuperäisen Facebook-päivityksen aiheuttamista mielenkiintoisista johtopäätöksistä. Sivustomme tietojen mukaan matka ei ole jatkumassa ylämaille, vaan se suuntautuu pelkästään Cleaverin nykyisiin kotimaisemiin Manchesteriin.

Sen sijaan on mielenkiintoista, että edelleen SJK:n fysioterapeuttina työskentelevä Ulvila on matkustanut Englantiin monivuotiseksi ystäväkseen tiedetyn Valakarin kanssa, eikä SJK:n käynnissä olevalle Espanjan leirille. Lieneekö joukkueen taustaan jälleen luvassa muutoksia?


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.