Riittääkö Leicesterilla virtaa – ”Selkeä ykköstavoite Valioliigapaikan säilyttäminen”

© Kuva: Getty Images

Leicester ja Sevilla ratkovat tiistaina Mestarien liigan jatkopaikan ja otteluun lähdetään espanjalaisten niukassa 2-1-johtoasemassa.

Leicester kävi pari viikkoa sitten Sevillan täydellisessä mankelissa, mutta kuin ihmeen kaupalla selvisi Espanjan matkaltaan vain yhden maalin tappio tuliaisinaan ja vieläpä vierasmaali mukanaan.

Juuri tämän vuoksi monelta loksahti suu auki, kun tiedotettiin, että Claudio Ranieri sai kalossia. Yleisesti tulosta näet pidettiin hyvänä. Kukaan ei tosin tiedä, mitä Leicesterin harjoituskeskuksessa tai pukukopissa touhuttiin. Ainakin Valioliigatulokset ovat heti parantuneet, kun manageri vaihtui.

– En usko, että Leicester tulee jatkamaan tästä. Heidän selkeä ykköstavoitteensa on Valioliigapaikan säilyttäminen. Millään muulla ei ole heille väliä isossa kuvassa ja tämä näkyy, Fulhamin maalivahti Jesse Joronen sanoo Betsafen sivuilla.

– Näen, että Leicester on piristynyt ja managerin vaihdon jälkeen on tullut tyypillinen honeymoon. Mutta pidän silti lähes selvänä, että Sevilla jatkaa.