Sir Alex palaa vielä kerran Manchester Unitedin manageriksi

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin legendaarinen manageri Alex Ferguson palaa vielä yhden ottelun ajaksi Unitedin peräsimeen. Kyse on Michael Carrickin testimonial-ottelusta, joka pelataan kesäkuussa.

Nyt 75-vuotias Ferguson lopetti huikean manageriuransa kauteen 2013. Hänen aikakaudellaan ManU nappasi uskomattomat 38 pokaalia.

Nykyinen manageri Jose Mourinho on pyytänyt Unitedin lähettiläänä toimivaa Fergusonia usein myös vierasotteluihin joukkueen kanssa ja pukuhuoneeseen tapaamaan pelaajia. Old Traffordilla Ferguson on vakiokasvo.

– Kun tulin tänne, Sir Alex kävi luonani. Sanoin hänelle, että mitä järkeä siinä on, että sinä matkustat vieraspeleihin autolla, miksi et matkusta joukkueemme mukana, Mourinho kertoo Daily Mirrorille.

– Mutta hän kunnioittaa tätä seuraa niin paljon, että on hieman ujo tuollaisissa tilanteissa. Meidän pitää osoittaa, että hän on yhä rakastettu tälle seuralle. Monesti Old Traffordilla ottelun jälkeen toiitusjohtaja Ed Woodward ja Sir Bobby Charlton piipahtavat pukuhuoneessa, mutta Sir Alex harvemmin. Sellainen hän on, ja me kaikki kunnioitamme häntä valtavan paljon.

Carrickin testimonial-ottelussa toista joukkuetta valmentaa Harry Redknapp, mukaan ovat lupautuneet ainakin Paul Scholes, Ryan Giggs, Steven Gerrard ja Frank Lampard.

Vielä ei ole varmaa, onko myös Cristiano Ronaldo mukana.

Carrickin jatko Unitedissa ei ole vielä selvä. Hän ei ole tehnyt jatkosopimusta, nykyinen loppuu kauden jälkeen. 35-vuotias keskikenttäpelaaja on sanonut harkitsevansa lopettamista, jos United ei tarjoa hänelle jatkoa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.