Tähän kaatuu Arsenal: ”Kutsuu tulla prässäämään”

© Kuva: Getty Images

Lauantaina Valioliigan huippuottelussa kohtaavat Liverpool ja Arsenal.

Kummankaan peli ei ole ollut viime aikoina aivan uomissaan ja Manchester United väijyy jo aivan takana kompuroivan kaksikon edelle Mestarien liigan oikeuttavaan paikkaan. Anfield Roadilla on suuret panokset lauantaisessa iltapelissä.

– Arsenal pelaa lyhyellä ja ne suorastaan kutsuu tulla prässäämään ja Kloppin jengi prässää. Jos se onnistuu, niin pallollinen peli on kunnossa ja pelin kääntäminen prässin jälkeen, sitten Arsenal on kusessa, toteaa valmentajavelho Ari Tiittanen peliyhtiö Betsafen videoennakossa.

Suomen A-maajoukkueen entinen hyökkääjä Roni Porokara komppaa Tiittasta.

– Himapeli, kiva vastustaja, kiva pelata ja silloin jaksaa prässätä ja tehdä niitä se kolme tai neljä enemmän, Porokara tietää.