Vain muutamia viikkoja Manchester Unitediin tulonsa jälkeen Louis Van Gaal totesi toppari Michael Keanen olevan liian huono Old Traffordille. Noin kolme vuotta tuon jälkeen 24-vuotias puolustaja ansaitsi ensimmäisen maajoukkuepelinsä ja hän on ollut tällä kaudella yksi Valioliigan tasaisimmista suorittajista omalla pelipaikallaan.

United myi hänet Burnleylle noin 3 miljoonalla eurolla vuonna 2014. Nyt Keanen arvon uskotaan olevan lähes 25 miljoonaa euroa.

Liverpoolin, Evertonin, Chelsean ja Tottenhamin on kaikkien sanottu olevan kiinnostunut miehen palveluksista.

– Olin aina luottavainen kykyihini ja uskoin, että voisin pelata Unitedissa, Keane on kertonut.

– Muutama managerin muutos ei auttanut minua. Sitten kun lähdin minusta tuntui, että minulla oli paljon todistettavaa. Olen todella kiitollinen siitä työstä, mitä Sean Dyche (Burnleyn manageri) on tehnyt kanssani ja miten hän on uskonut minuun.

On täysin mahdollista, että puolustukseensa leveyttä kaipaava Jose Mourinho nappaa Michael Keanen takaisin ManUun ja korjaa Louis Van Gaalin suurimman virheen.

Viime kesältä Paul Pogba on elävä todiste siitä, että Manchesterissä kyetään myöntämään virheitä. Ranskalainen lähti neljä vuotta sitten Juventukseen käytännössä ilmaiseksi ja hänet hankittiin takaisin maailmanennätyssummalla.

Lähde: Manchester Evening News