Turkkia vastaan onnistunut Huuhkaja-debytantti: ”Nyt haluan avauskokoonpanoon”

© Kuva: Getty Images

HJK:n 22-vuotias keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi teki A-maajoukkuedebyyttinsä MM-karsinnassa Turkkia vastaan viime perjantaina. Nyt hän hamuaa paikkaa avauskokoonpanossa, kun Suomi kohtaa Itävallan tiistaina.

Yaghoubi pelasi lopusta 23 minuuttia ja sai kiittäviä arvioita esityksestään. Tänä iltana vastassa on harjoitusottelussa viime kesän EM-lopputurnauksessa pelannut Itävalta.

– Hyvillä ajatuksilla lähdemme peliin, otamme Turkki-pelistä ne hyvät asiat mukaan ja lähdemme hyvillä mielin, Yaghoubi sanoo Huuhkaja-TV:llä.

– Olen päässyt tosi hyvin mukaan joukkueeseen. Sain kivasti peliaikaa, ja kun pääsee pelaamaan ja pelaa hyvin, se helpottaa. On täällä jo valmiiksi paljon vanhoja tuttuja ja vanhoja pelikavereita, oli helppo tulla joukkueeseen.

– On kiva, että meillä on tässä nyt kaksi peliä putkeen. Kun Turkki-pelissäkin tuli vastuuta, nyt lähden metsästämään paikkaa avauskokoonpanoon, se on tavoitteeni.

Turkkia vastaan Suomi otti kaksi takaiskua jo ottelun alussa, nyt niin ei saa tapahtua.

– Nyt pitää olla heti alkuun hereillä, ettei päästetä halpoja maaleja heti. Jalkapallopeli kestää 90 minuuttia, koko se aika on pelattava hyvää futista, että saadaan hyvä tulos, Yaghoubi painotti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.