MLS-joukkue Chicago Fire esitteli keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa uuden tähtipelaajansa Bastian Schweinsteigerin, joka liittyi joukkueeseen Manchester Unitedista. Erään toimittajan kysymys sai maailmanmestarin hämilleen.

Saksan maajoukkueen kanssa maailmanmestaruutta vuonna 2014 juhlinut keskikenttäpelaaja oli lehdistötilaisuudessa hyvin hämillään, kun häneltä kysyttiin seuraavaa:

– Uskotko, että pystyt omalla panoksellasi auttamaan Chicagoa voittamaan maailmanmestaruuden (World Cup), toimittaja kysyi.

Saksalaistähti ihmetteli kysymystä ja kyseli vierustovereiltaan, että mitähän toimittaja mahtaa tarkoittaa. Seuran päävalmentaja Veljko Paunovic auttoi saksalaistähteä selventäen, että toimittaja ilmeisesti puhuu seurajoukkueiden MM-turnauksesta. Tämän jälkeen toimittaja toisti vielä kysymyksen:

– Nyt, kun olet täällä, uskotko, että maailmanmestaruus (World Cup) on realistinen tavoite Chicagolle?

Sen jälkeen seuran johtoportaaseen kuuluva Nelson Rodriquez selvitti toimittajalle vielä, ettei Chicago voi pelata maailmanmestaruudesta ja tarkensi kysymystä tavoitteisiin MLS-sarjassa.

– Uskon, että jalkapallossa on kaikki on mahdollista. Uskon aina siihen joukkueeseen, jossa pelaan, että voimme voittaa pelin. Vaikka pelaisit maailman parasta joukkuetta vastaan, aina on mahdollisuus voittoon. Olen kokenut urallani usein, että kaikki on mahdollista, Schweinsteiger vastasi hoitaen tilanteen tyylikkäästi.

Fakta on kuitenkin se, ettei Chicago Fire pysty tuomaan Schweinsteigerille enää yhtäkään maajoukkueiden maailmanmestaruutta.

Katso video tilanteesta alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Guardian sport

@guardian_sport
Bastian Schweinsteiger left confused after being asked if Chicago Fire can win the World Cup – video theguardian.com/football/video…

Lähde: Goal