Napoli isännöi Juventusta kärkikahinassa: ”Hurmiossa voi voittaa Juven”

© Kuva: Getty Images

Serie A:n viikonlopun huippuotteluna on Napolin ja Juventuksen kohtaaminen.

Napolin pitäisi ehdottomasti saada Juventus nurin, jotta mestaruutta ei taputella vielä selvästi aiemmin kuin päätöskierros pelataan.

– Napolin ja Juventuksen kohdatessa on oma poliittinen jännitteensä. Vastakkain on etelän ja pohjoisen ykkösseurat. Joukkueet pelaavat vielä tuplaottelun, sillä ensi viikolla on edessä cupin kahina, toteaa valmentaja Ari Tiittanen Betsafen sivuilla.

Juventus ei ole hävinnyt missään kilpailussa sitten tammikuun puolen välin ja takana on yhteensä 14 pelin tappioton putki.

– Juventus on tyly vieras. Tyly joukkue, joka voittaa tarvittaessa 1-0 tai 2-1. Jos on oikein leppoisa päivä niin 3-1. Erittäin ammattimaista tekemistä. Ihailen valmentajaa, joka saa aikaan tällaisen tasaisuuden

– Napoli on se räjähtävämpi osapuoli, hurmiossa ne voittaa Juven. Ei ne niin eri tasolla ole. Juvella taas on aseet pelata Napolin vahvuudet pois. Juvella kaikki pelaajat ovat yli 25 vuotiaita ja se kokemus merkitsee, Tiittanen tietää.