Onko RoPS:n peli kunnossa kauden alkua varten? – ”Kaikkiaan toimiva sekoitus”

© Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemen Palloseuran puolustaja Juuso Hämäläisen mukaan heidän pelinsä alkaa loksahdella paikoilleen sopivasti Veikkausliigan kauden kynnyksellä.

Rovaniemeläiset ottivat perjantaina harjoitusottelussa 3-0-voiton PS Kemistä. Normaaliroolistaan poiketen keskikentällä pelannut Hämäläinen oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Meidän peli on kehittynyt todella paljon alkuvuoteen verrattuna. Olemme saaneet hyviä vahvistuksia puolustuslinjaan. Meidän nuoret pelasivat hyvin, oikeastaan kaikki pelasivat hyvin. Nyt pelipaikoille on jo vaihtoehtojakin, on nuoruutta sekä kokemusta. Kaikkiaan toimiva sekoitus. Tietenkin yksityiskohtia pitää edelleen hioa, mutta sehän on täysin luonnollista, Hämäläinen arvioi RoPS:n sivuilla.

RoPS pääsi harjoittelemaan ulkokentälle vasta viime viikolla, mikä näkyy vielä pienenä hätäilynä otteissa.

– Kemi sai pari paikkaa, mutta on hankala vetää täyttä 90 minuuttia ilman, että vastustaja pääsee kertaakaan laukomaan. Sitä vartenhan meillä on ”Toni” (Antonio Reguero) maalilla. Ja täytyy huomioida sekin, että ennen ottelua meillä oli alla vain kaksi treeniä isolla kentällä.

– Kenttä on täysin erilainen. Se on pehmeämpi, leveämpi ja pidempi. Ruohokin on pidempi ja pallo makaa nurmen päällä eri korkeudella. Tilaa on enemmän, tuulee, sataa, on aurinkoa ja varjoa. Aivan kaikki muuttuu, kun päästään Ounashallin luolasta ulos.

RoPS aloittaa kautensa Veikkausliigassa 12.4 vierasottelulla FC Interiä vastaan.

Lähde: RoPS


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.