Manchester City isännöi torstaina Valioliigan kuumassa paikalliskamppailussa Manchester Unitedia.

Cityn manageri Pep Guardiola ylisti lehdistötilaisuudessa Unitedin keskikentän konkaria, 35-vuotiasta Michael Carrickia.

– Hän on yksi parhaista alemman keskikentän pelaajista, joita olen nähnyt koko elämäni aikana. Heittämällä, sanoi espanjalaisluotsi BBC:n mukaan.

Carrick liittyi ManU:un vuonna 2006 ja on nykymiehistöstä toiseksi pisimpään seuraa edustanut pelaaja heti Wayne Rooneyn jälkeen. Otteluita hänelle on kertynyt Unitedissa yli 400.

Guardiolan mukaan Englannin maajoukkue on hyvissä uomissa, kun sillä on Carrickin, ja tulevaisuudessa Marcus Rashfordin tasoisia pelaajia. Keskikentän luottomiehelle on kertynyt 34 ottelua Englannin paidassa kun taas Rashford on maajoukkueuransa alussa kahdeksalla ottelulla.

– Olen erittäin iso Michael Carrickin fani. Marcus Rashford on todellinen lupaus. Teillä on todella upeita pelaajia, voitte onnistua maajoukkueen kanssa, kehui Guardiola.

City oli 2-1-lukemin vahvempi, kun joukkueet kohtasivat edellisen kerran liigassa syyskuussa. ManU ei ole kuitenkaan hävinnyt yhtään sarjapeliä 23 otteluun.

– He ovat hyviä kilpailijoita, joilla on paljon laatua, ja hyvä vire päällä. Heillä on pitkä tappioton putki sarjassa meneillään. Odotamme peliä kovasti.